Експертна думка Руслана Демчака (актуальні новини)

11 ГРУ

Для будь-якого працюючого банку найкращим активом є забезпечений кредит, який обслуговується позичальником – Демчак

Про це народний депутат від Блоку Петра Порошенко, заступник голови Комітету з питань фінансової політики та банківської діяльності Руслан Демчак сказав, коментуючи питання роботи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Читати
08 ГРУ

Руслан Демчак взяв участь в Українському інвестиційному саміті

Руслан Демчак взяв участь в Українському інвестиційному саміті «Перша хвиля реформ – платформа для розвитку економіки», що проходив у Лондоні 7-8 грудня.

Читати
07 ГРУ

За очищенням банківського ринку слідуватиме очищення страхового

Враховуючи, що бажання очищати банківський ринок у керівництва НБУ перетворилося у «манію», «вижити» у страховиків – шансів мало.

Читати
04 ГРУ

День незалежності Казахстану

Руслан Демчак – керівник групи з міжпарламентських зв’язків з Республікою ‎Казахстан, взяв участь у заходах приурочених до святкування Дня Незалежності Республіки Казахстану.

Читати
02 ГРУ

Успіх децентралізації залежить від швидкої адаптації законодавства під потреби об’єднаних громад, - народний депутат Руслан Демчак

Своїми думками, щодо законодавчого забезпечення реформи місцевого самоврядування, децентралізації з нами поділився народний депутат Верховної Ради України VIII скликання Руслан Демчак.

Читати
02 ГРУ

Нові підходи в діяльності державної служби

Надважливий Закон України "Про державну службу" (№2490), над яким півтора роки працював профільний комітет з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування із залученням широкого кола експертів, буде винесений на голосування на  наступному пленарному тижні.

Читати
27 ЛИС

Коли відновиться кредитування в Україні?

Групою народних депутатів України з метою досягнення стабілізації економіки та підвищення якості і доступності фінансових послуг в рамках стратегічних задач визначених у «Стратегії розвитку України 2020» та Коаліційні угоді розроблено законопроект, яким покликано відновити довіру між позичальниками та кредиторами – №2286а «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відновлення довіри між позичальниками та кредиторами».

Читати
25 ЛИС

Чи потрібен інститут фінансового омбудсмена?

Комплексною програмою розвитку фінансового сектора на період 2015-2020 рр., яка була затверджена Національною радою реформ пропонується ініціювати створення в Україні інституту фінансового омбудсмена.

Читати
23 ЛИС

Деривативы пустят в массы

Руслан Демчак выступил инициатором законопроекта №3498 «О внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины (относительно регулируемых рынков и деривативов)», который был зарегистрирован 20 ноября.
В ближайшее время законопроект будет рассмотрен в комитете по вопросам финансовой политики и банковской деятельности.

Читати
23 ЛИС

«Платить нельзя простить»

За даними Національного банку України, загальна кількість валютних іпотечних позик в Україні складає сьогодні 55,7 тисяч, а сума боргу — 2,4 мільярди доларів.

Консолідована позиція НБУ та українських банків лягла в основу законопроекту «Про реструктуризацію зобов’язань громадян України за кредитами в іноземній валюті, що отримані на придбання єдиного житла (іпотечні кредити)».

Читати

 

1
...
22 23 24 25 26
...
33